CANVI DE LLOC

ATENCIÓ






El centre excursionista ha canviat de lloc


Visiteu-nos al nou espai web



Si voleu veure tot el que teníem penjat fins ara continueu llegint més avall.























Bloc Open CaLa Sofia 2011

Bloc Open CaLa Sofia 2011
BOCS 2011

29 de maig - Serra de Pàndols

29 de maig - Serra de Pàndols

dimecres, 29 de juliol del 2009

Diapositives "Uzbekistan" el 9 d'agost a les 20.30h.

El proper diumenge 9 d'Agost, a les 20:30h, al Casal de Maspujols (sala climatizada) hi haurà una projecció de diapositives (digitals), a càrrec del Joan Antoni Anglès Borràs.

En Joan Antoni, ens deleitarà amb les millors imatges i histories del seu viatge al desonegut Uzbekistan.

L'entrada serà gratuïta. Us hi esperem.

dimecres, 22 de juliol del 2009

Maspujols camina de nit

La caminada nocturna d'enguany ha estat un èxit rotund. Més participació que mai amb 250 excursionistes i amb molta alegria per les llanternes de record que vam repartir amb motiu del desè aniversari de la caminada nocturna i perquè el recorregut va ser un encert. Tots els assistents es van mostrar molt satisfets amb el recorregut que va travessar dos dels boscos més emblemàtics del poble: la Campana i el Macabeu. A més, vam poder gaudir d'un magnific pont acueducte que tenim al terme, molt desconegut per tothom, i vam poder conèixer el pou d'on es basteix l'aigua del poble.
Finalment, vam arribar pel camí dels Parrots que passa pel Carrasclet, un dels indrets més coneguts per les passejades dels maspujolencs. Tot un èxit que es va acabar amb 200 persones compartint un sopar al camp de futbol, després d'haver fet la tradicional banyada nocturna a la piscina.
Felicitats a tots: organitzadors i assistents!!!!!

dimarts, 14 de juliol del 2009

Sortida d'estiu al Pirineu




El primer cap de setmana de juliol ha estat molt especial per la gent del Centre Excursionista perquè hem fet una sortida de dos dies al Pirineu, enguany a la zona de les Valls d'Àneu i Sant Maurici.
Ens hem agrupat més de 70 excursionistes, des dels més petits que encara no han fet un any, fins als més grans i tots amb un mateix objectiu: gaudir de la muntanya i del Pirineu.
El càmping de la Guingueta d'Àneu va ser un dels nostres aliats, ja que ens va acollir amb les nostres tendes. El gran grup va pujar el divendres a la tarda i el dissabte al matí vam fer una excursió fins a Escalarre vorejant el pantà.

Dissabte vam compartir una llangonissa a la brasa per dinar i també el sopar tots junts al restaurant del càmping, ben bé per agafar forces per l'endemà que era quan teníem preparat el nostre gran objectiu del cap de setmana: pujar a l'estany de Sant Maurici. L'excursió va ser molt bonica i ombrívola, animant els més petits a caminar-la sencera.

Comentaris i valoracions:
Marta Carcellé:
Nosaltres estem cansadets.... com que estem de vacances ens podem permetre quedar-nos a casa a descansar i fer lavadores... el que si que esta fet pols es el peque, el Martí acaba de despertar d´una migdiada de tres hores, tot i que ha dormit tota la nit seguida encara li havia quedat son, potser va ser el llit o ......

un cap de setmana "estupendo", o teniu tot controlat.....sou uns cracs .....una feina molt ben feta.
Potser hauríem de passar un enquesta de satisfacció als socis, per tal de saber la seves opinions.

Pilar Llauradó

Ha estat un treball d'equip genial i si hi ha alguna felicitació a fer és a tots!

M'han fet arribar felicitacions per a tots la Rosa Maria de l'Ajuntament, la Dolors Grau, el Josep Rabascall, la Ceci Miravall,...

Els comentaris dels que van venir i de les famílies amb qui van parlar que tothom s'ho va passar molt bé i que van estar molt bé: el meu nebot l'Eduard, La Lurdes perruquera, la Laura de l'Agnès Miravall...

En general tothom molt content!

Familia Juanpere Borras

La sortida ens va agradar molt, vam està molt bé, molt bon ambient i unes excursions molt i molt boniques rodejant llacs. Ni la pluja ho va espatllar.

La Maria diu que la qualifica amb un DEU.¨

L'any vinent si podem la repetirem.

Entenem que organitzar 80 persones és difícil. Però ho vau aconseguir. Tot i que suggerim que una forma de treure feina a l'organització seria que cadascú es portés el menjar. Nosaltres ho troariem bé. Menjar cadascú el seu i tots plegats.

Josep Rabascall

Per part meva es donar-vos les gràcies per aquest cap de setmana que hem passat tots junts i poder gaudir dels bonics paisatges que tenim a Catalunya i felicitar-vos per la bona organització de la sortida.

Gràcies i fins aviat!

Toni Rodriguez

Només comentar que va estar molt bé l’excursió i que os adjunto un parell de fotos, tinc unes quantes mes, a veure si quedem i les intercanvien.


dijous, 2 de juliol del 2009

El Brugent del Pinatell a Farena

El 21 de juny vam realitzar sota unes condicions metereòlogiques excelents la sortida programada pel riu Brugent amb una 20 de participants, alguna sucada de peu al riu i alguna refrescada.

La majoria ens vam quedar a dinar gaudint els mes joves d'una bona refrescada al riu Brugent.

Bachimala i culfredas

El cap de setmana del 13 i 14 de juny, Jordi, Anna 6Q i Pere van fer el dissabte la cresta dels Culfredas i diumenge un pel remullats el Bachimala. Cims veins del massis del Posets,