CANVI DE LLOC

ATENCIÓ






El centre excursionista ha canviat de lloc


Visiteu-nos al nou espai web



Si voleu veure tot el que teníem penjat fins ara continueu llegint més avall.























Bloc Open CaLa Sofia 2011

Bloc Open CaLa Sofia 2011
BOCS 2011

29 de maig - Serra de Pàndols

29 de maig - Serra de Pàndols

dimecres, 4 de maig del 2011

Estrets de la Riera del Carme

Dissabte  16  d’abril  vam anar a fer la riera dels estrets del Carme, prop d’Igualada.  El  grup estava format pel el Nico, l’Eloi, la Teresa i jo, el josep Lluis Cros , i amb les noves  incorporacions de l’Ariadna i l’Àngels.

Cap  a  les  10  arribem  al poblet de Santa Càndia. A la sortida del poble deixem  els  cotxes.  Agafem els trastos i fem l’aproximació de mitja hora.

Quan  arribem  veiem  un  grup que acaba d’entrar. Ens equipem i comencem a baixar. L’aigua que es força fresca i el dia que està mig ennuvolat, fa que passem  una mica de fred. El barranc comença amb un petit tobogan seguit de dos  salt de 4 metres. A partir d’aquí hi ha alguns saltets fins arribar al ràpel  de  11  metres.  A  partir  d’aquí  entrem a la zona de grans salts, evitables,  però  que son el plat fort. Primer una olla amb salts de 9 i 11 metres,  i  més endavant una bassa amb salts de 6 i 9 metres. El Nico i jo, el  Josep Lluís vàrem fer el sal de 11 metres.

Ja  només queda el retorn de 5 minuts fins als cotxes on dinarem mentre ens assequem.  En definitiva un barranc fàcil, per difrutar i que ens va servir per  inaugurar  la  temporada dels barrancs amb aigua. La següent cita serà Gorgs 2011. Això ja son “palabras mayores”

(See attached file: tots apunt.JPG)(See attached file: asegurant.JPG) - missing


Salut i Barrancs