CANVI DE LLOC

ATENCIÓ






El centre excursionista ha canviat de lloc


Visiteu-nos al nou espai web



Si voleu veure tot el que teníem penjat fins ara continueu llegint més avall.























Bloc Open CaLa Sofia 2011

Bloc Open CaLa Sofia 2011
BOCS 2011

29 de maig - Serra de Pàndols

29 de maig - Serra de Pàndols

dilluns, 22 de febrer del 2010

Vall de Boí: Tuc de Carants i el Corronco de Durro

El passat cap de setmana 6-7 de febrer, en Jordi, l'Anna, el 6q i el Pere, de nou pel Pirineu.
Aquest cop li ha tocat a la vall de Bohi.

Dissabte, el Jordi el 6q i el Pere ens vam engrescar a remuntar la vall de rus i pujar al tuc de Carants per continuar la cresta fins on poguéssim. La pujada va ser força alpina, amb fortes pendent i neu de crampó com feia temps que no trobàvem al Pirineu, un tram de cresta sense complicació però suficient per passar una bona estona, i la pega. EL VENT, company de batalla, que ens va fer descartar continuar la cresta i quedar-nos al Tuc de Carans per baixar pel camí més còmode i arrasserat cap els estanys de Pessó.



Diumenge. No fa vent. Iniciem una llarga pujada, avui amb l'Anna, que acaba al Corronco de Durro. Avui si que continuem la cresta, fins que el temps ho permet, és diumenge i s'ha de tornar a Maspujols. La pujada molt comoda, amb solet, raquetes, el 6q i el Pere decideixen enparra-se per pendent congelades. Ai! els bessons com pateixen. Total: passar-s'ho d'allò més bé.


La vall que escollim per baixar, molt carregada de neu encrostada que fa que acabem fins d'alt. Però bé, arribem al cotxe cansats però satisfets.