CANVI DE LLOC

ATENCIÓ






El centre excursionista ha canviat de lloc


Visiteu-nos al nou espai web



Si voleu veure tot el que teníem penjat fins ara continueu llegint més avall.























Bloc Open CaLa Sofia 2011

Bloc Open CaLa Sofia 2011
BOCS 2011

29 de maig - Serra de Pàndols

29 de maig - Serra de Pàndols

dilluns, 3 de maig del 2010

Gorges del Mas dels Frares

Dissabte 17 d’abril de 2010, varem anar a fer les gorgues del mas dels frares.
El grupet érem dos experts, l’Eloi, la Teresa,i dos novatos,  el  Siscu, germà de la Teresa, i jo el Josep Lluís que volia saber com era això de fer un barranc amb aigua.
Cap allà les 11:00, i desprès d’equipar-nos, varem  entrar al barranc, sentint els crits de dues persones que anaven davant nostra i suposem de lo freda que estava l’aigua.

Varem començar per l’afluent dret, amb un petit tobogan i que et deixa a la capçalera del primer ràpel, de 16 metres, i el mes vertical dels descens, on al final l’aigua et cau al damunt. Un cop baixat, i amb l’atenta mirada d’algun excursionista, deixem el barranc per anar a buscar l’afluent esquerra. En 5 minuts ens plantem al inici, i reprenem el descens.

Primer un petit ràpel de 4 metres i seguidament un de 12, formen la part mes tancada, i força espectacular del barranc. Un cop passat aquest tros, ens trobem un petit salt de 4 metres, on ens varem esplaiar una mica. Tot seguit un ràpel de 8 metres al final del qual, ens anem a trobar l’afluent dret, moment en que s’ajunten els dos afluents.

Un bonic ràpel de 6 metres, dona pas a una estètica cascada de 15 metres on ens varem fer la foto de grup. Un ràpel de 12 metres i un salt-tobogan de 6, van concloure el primer descens amb aigua de la temporada.

Al final els novatos molt contents, i els no tant novatos satisfets per l’experiència.