CANVI DE LLOC

ATENCIÓ






El centre excursionista ha canviat de lloc


Visiteu-nos al nou espai web



Si voleu veure tot el que teníem penjat fins ara continueu llegint més avall.























Bloc Open CaLa Sofia 2011

Bloc Open CaLa Sofia 2011
BOCS 2011

29 de maig - Serra de Pàndols

29 de maig - Serra de Pàndols

divendres, 28 de gener del 2011

Estany de St. Maurici i Encantats

El cap de setmana passat, concretament els dies 22 i 23, i després que tots els metereòlegs parlessin del cap de setmana més fred dels darrers temps, nosaltres vam decidir anar al Pirineu i fer una petita aventura amb els nostres fills.

Dissabte al matí vam sortir d'Espot en direcció a l'estany de Sant Maurici, teníem una reserva feta per passar la nit al refugi Ernest Mallafré, i hi havíem d'arribar. Ben equipats amb roba d'abric, guants, buffs, gorros, forros polars i jaquetes vam anar xino-xano gaudint del paisatge. De neu molt poca, ara bé de gel molt, la qual cosa ens va obligar a posar-nos raquetes i grampons (la Maria) per no relliscar. Vam arribar a dalt sense problemes i vam deixar per diumenge al matí anar a veure l'estany de Sant Maurici.

L'estada al refugi va ser tota una aventura, sort de l'estufa de llenya (que per cert, encara hi ha allà enganxats dos bocins dels forros polars del Pere i de la Maria, je je je). Al matí, a dins l'habitació del refugi el termòmetre marcava 4 graus sota zero, però els sacs de ploma i la roba ens van ajudar a no tenir gens de fred.

Diumenge al matí un bon dia genial, solet, fred (però molt sec, per tant aguntable perfectament), perfecte. Vam caminar per l'estany totalment gelat, vam veure cascades de gel i finalment vam tornar (en taxi) per dinar a Espot. Tot genial!!!!

0123 Raquetes en Famìlia Ernest Mallafré